KSA Geraardsbergen blijft vernieuwen en uitbreiden…

Vanaf november van dit jaar begint de KSA uit Geraardsbergen aan een nieuw avontuur. Men gaat namelijk een deel van hun lokalen vernieuwen. Dit doet men al voor de derde keer. “In 1984 zijn we gevestigd op de locatie waar we nu nog altijd elke zondag plezier maken. In 1995 zijn we uitgebreid, we bouwden nog een extra lokaal bij, het huidige sloeberlokaal. Nu vernieuwen we door het groeiende ledenaantal terug een deel van onze lokalen. We zijn intussen met 250 leden en 35 enthousiaste leiders die er elke zondag voor de kinderen een fantastische namiddag van maken. Er is plaats te kort om al het materiaal te stockeren. Daarom wordt de huidige opslagplaats afgebroken en vervangen door een grotere ruimte. Hierin komen extra lokalen van elke 30m² en een nieuwe opslagruimte. Zo wordt ook het sloeberlokaal, de sanitair blok en het fanfarelokaal vernieuwd, zegt Celien Waegneer.

Om dit te kunnen realiseren zit hier een volledig team achter van leiding, vrijwilligers tot oud-KSA’ers,… Allemaal enthousiaste mensen die hun steentje willen bijdragen aan dit project. “Sinds 2017 zijn we met de leiding en het oudercomité bezig met voorbereidingen te treffen”, zegt bondsleider Jarno Clement,  “Nu komt het eindelijk op poten. Alles is ook wat vertraagt door de huidige corona-crisis. Toch weerhoudt ons dat er niet van om hier 110% voor te gaan.”

Dit gebouw zetten we natuurlijk niet gratis. We houden jaarlijks verschillende evenementen om centjes te verzamelen voor de bouw. Zo hebben we begin september een afhaal pastafestijn gedaan samen met een KSA-café. Dit was als coronaproof alternatief voor onze, ondertussen al 41 jarige traditie; onze barbecue. Daarnaast organiseren we ook elk jaar een kerstconcert, kerstzang, bloemekesverkoop,…

Maar dat alleen is niet voldoende. Daarom organiseren we een crowdfunding waarbij we 15.000 euro mee willen ophalen. Wie graag zijn steentje wil bijdragen, kijkt best eens op www.ksageraardsbergen.be/bouw. Hier vindt je alle informatie.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *