KRASJ 5 presenteert ‘Het kind in u’…

Van 5 tot en met 27 september 2020 katapulteert een nieuwe editie van kunstenparcours KRASJ de stad Ninove weer naar de voorhoede van het actuele kunstgebeuren. Curator Griet Menschaert (kunstenaar en redacteur, opgegroeid in het naburige Vollezele) nodigde dertig kunstenaars uit voor de vijfde editie van het parcours. Geïnspireerd door het thema ‘Het kind in u’ presenteren zij werk op zes bijzondere locaties in het centrum van Ninove. Veel van deze kunstenaars maken nieuw werk ter gelegenheid van KRASJ, sommige gaan een unieke samenwerking aan. De curator belooft om Ninove en de Ninovieters actief én coronaproof te betrekken bij het kunstenparcours en de aanloop ernaartoe. Op de Facebook-pagina volg je vanaf vandaag welke kunstenaars deelnemen aan KRASJ 5 en hoe zij hun werk liefdevol in Ninove zullen laten landen.

Hang een Kama voor je raam! Kamagurka ontwierp het affichebeeld van KRASJ 5. Download gratis zijn tekening (in bijlage), kleur ze in en hang ze voor je raam. En post een foto van het resultaat op onze Facebook-pagina of op die van jezelf met #krasj!

Praktisch: KRASJ 5, ‘Het kind in U’ is te bezichtigen van 5 t.e.m. 27 september 2020 in Ninove (open za-zo, 13.00 – 18.00 uur). Meer info via  www.ninove.be/krasj5, en op de Facebookpagina KRASJ zelf.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *