Korte Keten Markt in Hunnegem start weer wekelijks op…

Na een korte Zomerpauze zet Trager vzw met de Stadsboerderij Hunnegem verder in op de korte keten voor voedingsproducten en andere levensmiddelen. Vanaf zaterdag 12 augustus eerstkomende herstart de Wekelijkse Korte Keten Markt bij Stadsboerderij Hunnegem. Elke zaterdag kan je er terecht voor een mooi aanbod van voedingsproducten en andere levensmiddelen uit de lokale korte keten. Elke week, op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur voorzien de medewerkers een mooi aanbod van voedingsproducten uit de lokale korte keten, recht van bij de boer, voor groenten, fruit, zuivel, brood en vlees.

Daarnaast biedt de markt ook andere levensmiddelen aan, zoals ambachtelijke zepen. Een keer per maand komt de ambachtsvrouw haar producten zelf uitstallen, onder de grote tent. De Stadsboerderij Hunnegem wil op die manier verder inzetten op de lokale korte keten, zowel voor de producent als voor de consument.

De medewerkers van de Stadsboerderij gaan ook steeds op zoek naar extra producenten die er hun lokale producten willen aanbieden. Zo zijn ook de nieuwe aardappelen van een jonge boerin in het aanbod opgenomen. En voortaan wordt ook de bio oogst van La Bergerie uit Bever opgenomen in het aanbod.

De Korte Keten Markt is een burgerinitiatief van TraGer vzw РTransitie Geraardsbergen
i.s.m. Vrienden van Musea Hunnegem fv, Noord-Zuidkoepel Geraardsbergen, Fietscampagne vzw, Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen en Stad Geraardsbergen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *