Koop dit weekend de zomer in Aalst…

We hebben er even op moeten wachten, maar de zomerse temperaturen zijn een feit. Nog meer zelfs, komend weekend kan je de zomer in Aalst kopen. Ringo de Flamingo heeft er als trouwe mascotte opnieuw veel zin in en is ‘levendiger’ dan ooit om jullie te verwelkomen. Door de maatregelen rond covid-19 zijn nog geen braderijen toegestaan en zullen er dus geen kraampjes kunnen staan, maar de handelaars doen er alles aan om jullie binnen te verwennen met kleurrijke kleren, hippe schoenen, zomerse accessoires of leuke hebbedingetjes. Het ideale moment om die nieuwe zomeroutfit aan te schaffen dus.

Schepen van Economie Katrien Beulens (onafhankelijk): “Warm weer, trendy winkels en zalige terrasjes voor een natje en een droogje: de ideale combo om jouw zaterdag en/of zondagnamiddag door te brengen, toch?”

Ook voor wie nog geen cadeautje heeft voor Vaderdag of voor de leerkracht, is het zeker een goed idee om naar het centrum af te zakken. Steun dus onze handel en horeca… eet, drink en koop lokaalst.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *