Koen De Graeve en Tom Vermeir in ‘Locke’…

De voorstelling ‘Locke’ van Compagnie Cecilia is u ongetwijfeld nog niet ontgaan: met een originele ‘drive in’ van de voorstelling in het Gentse geven ze het startschot van hun tournee doorheen Vlaanderen. En daarbij houden ze ook halt in Geraardsbergen. Op woensdag 30 september brengen Tom Vermeir en Koen De Graeve een muzikale ontploffing van emoties, op de planken.

Locke is gebaseerd op één van de strafste filmscenario’s ooit qua structuur en personages en gaat over verantwoordelijkheid nemen en principes volgen, ook als je er alles door dreigt kwijt te spelen. Omdat de waarheid belangrijker is dan alles. Ivan Locke, een plichtsbewuste werfleider en goede vader, vertrekt op een dag van zijn werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij echter rechts af te slaan waar hij nor­maal links moet. Stap voor stap komen we te weten wat Ivan leidt om heel zijn leven op het spel te zetten gedurende de anderhalf uur durende autorit die op zijn beslissing volgt. Een hartverscheurend verhaal, gebracht door Tom Vermeir en Koen De Graeve.

Elke avond speelt 1 van de 2 acteurs de hoofdrol en de andere neemt de 5 bijrollen voor zijn rekening. De avond erop kan alles omdraaien. Een theatrale tour de force kortom. Benieuwd wie in het Arjaantheater de hoofdrol op zich neemt?

Tickets zijn te reserveren bij CC De Abdij : mailen naar ccdeabdij@geraardsbergen.be of telefonisch op het nummer 054 43 72 61.

(Foto: Kurt Van der Elst)

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *