Kies mee naar naam voor nieuw woonblok in de Bredestraat…

De Volkswoningen en SC Eendracht Aalst maken zich op voor de naamgeving van het tweede gloednieuwe woonblok, dat gelegen is in de Bredestraat zelf. ‘Krijgt het nieuwe woonblok in de Bredestraat de naam van jouw favoriete Eendracht Aalst-speler?’ Tot en met zondag kan er online gestemd op één van de absolute Eendracht-sterren, wiens naam vereeuwigd zal worden. In maart was de eer al weggelegd voor Vanessa Molly, aanvalster uit de damesploeg van de jaren negentig. Het eerst geopende pand in Park De Blieck kreeg de naam “Molly 9”. Het project van de sociale huisvestingsmaatschappij De Volkswoningen zet nu een tweede stap in de verankering van Den Iendracht in de woonbuurt rondom het Pierre Cornelisstadion.

De meer dan 100-jarige geschiedenis van onze traditieclub heeft een pak sterren met zich meegebracht. Geen handvol genomineerden maar met de Selectie van de Eeuw, die in 2019 verkozen werd, komt er een uitgebreid stemformulier. Achttien spelers, van Dolf De Buck en Gaston Van Der Elst, over Salvador en Moses Chunga tot Kris Temmerman en Gilles De Bilde. Met tussenin nog meer ronkende namen en aangevuld met trainers Jan Ceulemans en Laszlo Fazekas. Het wordt een lastige keuze voor onze supporters!

Het Eendracht-icoon dat uit de bus komt én toestemt zal zijn naam verlenen aan het nieuwe woonblok. Bij de oude gloriën die niet meer in ons midden zijn zal contact opgenomen worden met de familie. De bekendmaking is voorzien in de tweede helft van augustus bij de inhuldiging. De eerste huurders nemen in september hun intrek in het gebouw dat 10 appartementen telt.

Via deze link kan je stemmen van donderdag 3 juni tot en met zondag 6 juni. Naast de stem op jouw favoriet, kan je tevens nog een suggestie doen voor de naam van het woonblok. Iendracht veroit!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *