Keuze uit meer dan 30 online cursussen met Ninoofse bib…

Onder het motto ‘We moeten mee met onze tijd’ biedt de bib sinds januari 2021 een volledig nieuwe én digitale dienst aan: online leren met de bib. De naam zegt het zelf: als lid van de bib – en met een Mijn Bibliotheek profiel – krijg je toegang tot een dertigtal online cursussen en dat helemaal gratis! Van digitale fotografie tot yoga voor beginners: er is voor elk wat wils. Je kan kiezen tussen verschillende onderwerpen, categorieën en niveaus. Daarnaast vind je op het platform ook een aantal webinars terug. De bib kan er voor kiezen om de online cursussen elk kwartaal aan te passen of te herschikken. Zo blijft het een gevarieerd aanbod.

Voorlopig zal het project zes maanden lopen. Verlenging achteraf is uiteraard mogelijk indien er vraag naar is én het project positief onthaald wordt. Dit project werd volledig uitgewerkt door Muntpunt (bibliotheek en informatiecentrum in Brussel).

Meer info? Surf snel naar https://ninove.bibliotheek.be/online-leren. Meteen van start gaan? Surf naarhttp://academieportal.nl/onlinelerenmetdebib, log in met jouw Mijn Bibliotheek profiel en start met leren!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *