KBC geeft 5 euro bovenop aankoopbon 25 euro stad Ninove…

KBC Ninove schenkt 5 euro bij aankoop van een stadsgeschenkbon van 25 euro. Het bankkantoor van KBC Ninove, dat gelegen is ter hoogte van de Vuurkruisersstraat, wil de Ninovieters en de lokale handelaars ondersteunen in deze moeilijke periode. Daarom schenkt ze per aankoop van een stedelijke geschenkbon van 25 euro voor de eerste 500 aankopers een extra bon van 5 euro. Deze actie start dinsdag 1 september en loopt zolang de voorraad strekt. Bonnen koop je aan bij het onthaal in het stadhuis, het maximum bedrag voor aankoop met gratis bon is 125 euro.

Schepen voor lokale economie Alain Triest is bijzonder blij met dit privé-initiatief: “Door zo’n initiatieven krijgen onze lokale handelaars niet enkel steun vanuit de stad, maar steekt ook de privésector hen een hart onder de riem.” Geschenkbonnen met vervaldatum in 2020 worden omwille van de coronacrisis verlengd tot en met 31 december 2020!

Opgelet, het gaat hier om de stedelijke geschenkbon (de papieren bon met reliëfstempel en uniek nummer) en niet de waardebon van 25 euro (brief met QR-code) die de stad in juli opstuurde naar elk Ninoofs gezin! Die kan je nog verzilveren tot en met 14 oktober 2020.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *