Karate club Kachi is twee Belgische karate kampioenen rijker…

Op 21 maart organiseert karate club Kachi zijn 5de editie van het Internationaal karate tornooi Maitoshi Kachi Trophy 2020. De voorbije weken hebben de leden en de trainers niet stilgezeten, en zijn daardoor ook 2 Belgische kampioenen en 9 podiums rijker geworden. In Vlaanderen is men hierdoor koploper in het karate België landje. Op zaterdag 21 maart zal karate club kachi voor de 5de maal hun Internationaal tornooi organiseren in Ninove. Dit gekend tornooi  ‘Maitoshi Kachi Trophy’ is in België al een gevestigde waarde qua tornooien. Ook zullen er opnieuw clubs deelnemen uit het buitenland. Inschrijvingen uit Nederland, Luxemburg en Engeland zijn al gekend, hopelijk mag de club opnieuw rekenen op clubs uit Duitsland en Frankrijk, zo kan de club spreken over een 6 landen tornooi. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang, en de inschrijvingen blijven maar binnen stromen. Bij 500 deelnemers zal een einde gemaakt worden aan de inschrijvingen.

In de voormiddag zullen de kata (stijl oefening) en kata team (synchroon kata stijl oefening) deelnemers optreden en in de namiddag zullen de kumite (gevecht) deelnemers het beste van zichzelf geven. Op dit tornooi zullen ook enkele Belgische en internationale kampioenen aantreden, ook zullen er 2 Europese en Wereldscheidsrechters aanwezig zijn op de wedstrijden. De club bezit  2 websites, 1 over het gebeuren van de club zelf www.kachi.be en 1 voor het tornooi www.maitoshi.be

Vorige week hebben enkele kachi leden zichzelf overtroffen door het podium te halen op het Belgisch kampioenschap, zo heeft kachi 9 podiums kunnen behalen in Leuven waaronder 2 Belgische tittels. Boschmans Gilles werd Belgisch kampioen bij U10 kata en Pots Penina werd Belgisch kampioen bij U18 kumite -59kg. Nog nooit heeft de club zoveel podiums kunnen bereiken op een BK en hiermee bevestigen ze zich tot de top van België.

Volgende week staat het Provinciaal kampioenschap in Sint-Niklaas op het programma en hier zal de club weer strijden om voor de 11de keer de Supercup op rij te winnen. Bijna 25 leden (+/- 40 categorieën) zullen het beste van zich geven op dit kampioenschap in kata, kataploeg en kumite.

In het totaal heeft de club 130 leden en men kan nog steeds op 1 van hun trainingen aansluiten bij de club. 5 keer per week trainen de leden en er kan al vanaf 4 jaar getraind worden, hiermee is de jeugdwerking top eenmaal ze ouder worden.

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *