Kaartenverkoop start voor blijspel bij toneelgroep Prutske…

Het lijkt erop dat we binnenkort eindelijk weer met familie of vrienden mogen genieten van een gezellig en amusant toneelstuk. Dit kan weldra bij toneelgroep Prutske. Het Rijk der Vrijheid komt nu eindelijk op volle toeren, en de toneelgroep kan jullie het heuglijke nieuws brengen dat ze volop aan het repeteren en voorbereiden zijn geslagen voor hun nieuwe productie. Méér tips van de sluier lichten ze binnenkort op, maar ze kunnen nu wél al zeggen dat het een blijspel word om te lachen.

Noteer alvast de data van de opvoeringen: vrij. 5, zat. 6, zon. 7, ma. 8, woe 10, do. 11, vrij. 12 en za. 13 november 2021 in de gloedvernieuwde Cultuurzaal Sanderus van Affligem. Intussen kunnen jullie zeker al beginnen afspreken met vrienden en familie. Vanaf morgen, maandag 4 oktober, kunnen jullie al plaatsen reserveren reserveren via hun website, en vanaf volgende vrijdag 8 oktober start de kaartenverkoop in de Affligemse krantenwinkels en bij de spelers.

De vernieuwde zaal waar de voorstellingen plaats vinden is uitgerust met een zeer degelijk gloednieuw luchtverversingssysteem. De toneelvereniging heeft beslist een maximaal aantal voorstellingen in te lassen (voor betere spreiding van ons trouw publiek), en natuurlijk zal men de geldende maatregelen respecteren. Kaarten kunnen nu al gereserveerd worden via deze link.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *