Jong VLD schenkt gepersonaliseerd mondmasker aan cafés…

Afgelopen week bezorgde Jong VLD Ninove aan alle cafés in Ninove een gepersonaliseerd mondmasker. De vereniging tracht hiermee café-uitbaters, die tijdens deze corona crisis het hardst getroffen worden, een hart onder de riem te steken. In de huidige corona tijden krijgt de horeca sector en in het bijzonder de cafés, het zwaar te verduren. Zij kunnen immers niet rekenen op opbrengsten van online verkoop of afhaalmaaltijden. Toch hoopt Jong VLD Ninove op een herstel van deze sector, met op termijn een hervatting van hun activiteiten, doch op een veilige manier. Om de uitbaters alvast een hart onder de riem te steken en een duwtje in de juiste richting te geven, bezorgde Jong VLD Ninove een gepersonaliseerd mondmasker aan elke Ninoofse café-uitbater met de naam van hun zaak.

“Onze steun gaat uit naar alle ondernemers en wij roepen dan ook op om lokaal te kopen. Voor horeca en in het bijzonder cafés blijft het een moeilijke periode. Met deze actie trachten wij deze sector te ondersteunen – de mondmaskers kunnen gebruikt worden als promotie en zullen nuttig zijn tijdens de heropening van de zaak. “ aldus Jong VLD Ninove.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Jong VLD schenkt gepersonaliseerd mondmasker aan cafés…

  1. Paul Schoukens schreef:

    prachtig initiatief , gepersonaliseerde mondmaskers met de benamingen van de cafés , hoeveel mondmaskers per café? uiteindelijke bestemming: de klanten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *