Jan Van Valckenborgh fietst bijna 700 km voor goed doel…

Jan Van Valckenborgh uit Moorsel fietst bijna 700 km Persregio DenderVan 20 t.e.m. 24 september nemen meer dan 100 werknemers van Colt Technology Services van over heel Europa deel aan een jaarlijkse fietstocht voor het goede doel. Onder hen ook Jan Van Valckenborgh uit Moorsel. Dit jaar fietsen de deelnemers van Milaan naar Rome, goed voor 685 km en meer dan 6.000 hoogtemeters. De vier Belgische deelnemers zamelen geld in voor Het Balanske uit Tielt-Winge. Het ingezamelde bedrag wordt door Colt Technology Services verdubbeld. De Colt Charity Bike Ride wordt al voor het zevende jaar op rij georganiseerd. Al voor het zevende jaar op rij organiseert Colt Technology Services de Colt Charity Bike Ride, een fietstocht voor het goede doel en waar werknemers van over de hele wereld aan deelnemen. Dit jaar fietsen de werknemers in vier dagen van Milaan naar Rome, een tocht van 685 kilometer. Een van de vier Belgische deelnemers is Colt-werknemer Jan Van Valckenborgh uit Moorsel, Aalst. Hij zamelt geld in voor Het Balanske in Tielt-Winge, een vrijetijdscentrum voor personen met een mentale en/of fysieke handicap. Jan: “De medewerkers en vrijwilligers van Het Balanske zorgen ervoor dat mensen met een beperking en hun gezin een aangename en ontspannende dag beleven. Deze mensen leveren heel mooi werk en bereiken meer dan 1200 personen in België met hun activiteiten. Via de Charity Bike Ride willen we hier ons steentje aan bijdragen en hun financiële middelen versterken.”

Collega’s van over heel Europa. Jan Van Valckenborgh neemt al voor de tweede keer mee aan de Charity Bike Ride van Colt. “Vorig jaar fietsten we van Barcelona naar Valencia, een tocht van 470 kilometer. Dit jaar fietsen we 115 kilometer verder en doen we meer dan 6.000 hoogtemeters. Het is dus een uitdagend parcours, maar als lid van wielerclub De Vliegende Spaak in Baardegem train ik regelmatig. Bovendien deed ik onlangs mee aan ‘La Cannibale’ van Sporta, een fietstocht op en rond de Mont Ventoux. Ik ben dus zeker voorbereid op de tocht en kijk ernaar uit om collega’s van over heel Europa te leren kennen. Ik hoop dat we dit jaar minstens evenveel geld ophalen als vorig jaar.”

Colt Charity Bike Ride. De Colt-fietstocht is een unieke en uitdagende teambuildings-activiteit voor de Colt werknemers en sponsors die een verschil willen maken voor kwetsbare kinderen in heel Europa. De Colt Charity Bike Ride is een jaarlijks terugkerend evenement in september. Tot op heden werden al zes fietstochten georganiseerd waarbij de deelnemers in totaal ongeveer 3.000 km reden en meer dan 620.000 euro ophaalden. Dit jaar doen meer dan 100 fietsers mee uit verschillende landen. Elke deelnemer zamelt geld in voor een liefdadigheidsinstelling van zijn of haar land.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *