In Lede heeft men de kluts van Veerle luts teruggevonden…

Enkele theaterseizoenen geleden, in het toneelstuk ‘De verloren kluts van Veerle Luts’, verlustigde Veerle Luts zich in de literaire travestie van Dimitri Verbelen. Zij mat zich deze sublieme tekst aan als een perfect passende outfit. Op zoek naar hare kluts. Nu heeft ze de kluts gevonden, en is ze te zien in ‘Gevonden! de kluts van Veerle Luts’. Deze sequel is tegelijk een op zich staande productie. Vol herkenbare elementen, maar ook met heel wat baldadige nieuwigheden. Zonder enige voorkennis, kunt u zich moeiteloos in dit kersverse verhaal onderdompelen.

Komiek en, omwille van de komiek, ook een dosis tragiek. Dit vooral door de reacties op het eeuwige en universele sprookje van het seksleven. De trouvailles van Verbelen zijn goud waard: gehuld in de huid van Veerle Luts en de regie van Anton Cogen. Deze laatste moeit zich ook in het erotisch dispuut, maar hoe? Als hij zijne kluts maar niet verliest!

De voorstelling gaat door op vrijdag 14 februari om 20.00 uur in Herberg ‘Koning Ezel’, ter hoogte van de Kerkevijverstraat 41A, te 9340 Lede. De cast bestaat uit Veerle Luts, Anton Cogen, Hilde Wauters, en Marie-José Ntibanoboka. Tickets kosten 15 euro, en zijn te verkrijgen via marleen@artpieterpauwel.be op het nummer 0475 32 36 28 of via info@meaningfool.org of op het nummer 0499 11 77 09. Deze voorstelling kwam er dankzij de medewerking van ES-Battement v.z.w.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *