Houtemnaren krijgen aankoopbon om handelaars te steunen…

Om de gezinnen én de lokale economie van Sint-Lievens-Houtem te ondersteunen heeft het gemeentebestuur beslist om elke Houtemnaar, jong en minder jong, een lokale aankoopbon t.w.v. 15 euro te geven. Vanaf morgen, 10 augustus, tot en met 11 september 2020, kan je deze afhalen in bibliotheek De Fabriek, Fabrieksstraat 19, tijdens de openingsuren: – maandag van 09.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 18.00 uur; – dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en 18.00 tot 20.00 uur; – woensdag van 09.00 tot 18.00 uur; – zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Je brengt hiervoor je eID mee. Als je de bon voor iemand anders buiten je gezin afhaalt, breng je diens eID of een kopij ervan mee. Bij ontvangst van de bon(nen) moet je aftekenen. Opgelet! Hou bij afhaling rekening met de hitte en de corona-maatregelen! Staat er te veel volk aan te schuiven? Kom later nog eens terug.

Mensen die de bon zelf niet nodig hebben, kunnen deze schenken aan iemand waarvan ze denken dat die het beter kan gebruiken. Bonnen die niet worden afgehaald voor 11 september 2020, worden automatisch geschonken aan het EVA vzw Welzijnsraad, die reeds jaren een ondersteunende werking biedt voor de Houtemse gezinnen die het moeilijk hebben. Met dit extra budget zal de welzijnsraad bijkomende steun kunnen geven aan onze meest kwetsbare gezinnen.

De bonnen zijn geldig tot 10 november 2020 en kan je inwisselen bij de deelnemende handelaars. Een overzicht van de deelnemers vind je terug op www.sint-lievens-houtem.be/houtemhelptbon. De voorbije week werden de HoutemHelpt-bonnen aan huis bezorgd van alle 75+ in onze gemeente. Ook de inwonende gezinsleden ontvingen hun bonnen aan huis.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Houtemnaren krijgen aankoopbon om handelaars te steunen…

  1. m daeleman schreef:

    beste

    jullie zijn vergeten aan de oudjes een lijst met de deelnemers te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *