Het wordt een druk programma bij Enkaavee tijdens de opening van het carnavalsjaar in Ninove…

11 november is de dag waarbij we al sinds mensenheugenis het nieuw carnavaljaar starten. Uiteraard mag Enkaavee niet ontbreken, en dat doen ze dus ook niet, want er staat heel wat op het programma. “Vanaf 09.00 uur tot in de late/vroege uurtjes zijn we te beluisteren op de gekende kanalen: 95FM, www.enkaavee.be en dab+,” zegt de woordvoerder. Vanaf datzelfde moment zijn ze ook live te beluisteren, te bekijken (en zelfs te betasten voor wie wil) bij Chloë Confectie, waar ze voor de achtergrondmuziek zullen zorgen (soms zelfs eens voor de voorgrondmuziek want tegen dat de ene officiële instantie van dat podium geraakt en de andere erop zit, kunnen ze zeker en vast een paar stoetliekes draaien), terwijl de eerste binnen sijpelende karnavalisten al iets kunnen nuttigen.

Tezelfdertijd hebben we een paar vliegende reporters die het “rauilen en zauilen” van de karnavalisten in de binnenstad zullen gadeslaan en die ons alle nieuwtjes die er te rapen vallen (dat zijn dus nieuwtjes die waarschijnlijk eerst ergens gevallen zijn) direct live doorsturen. Dat gaat allemaal supersnel gaan, want wij hebben een kabel van 50 meter voor de wifi! Aha! Uiteraard zullen ze dus de inkleding van het Wortelmanneken door Iejt en Geriejt live becommentariëren, gevolgd door het serene moment aan Dingsken.

Na de officiële speechen bij Chloë en het vanzelfsprekende natje daaropvolgend, trekt Enkaavee ’t stad in met hun caravan. “Zitten jullie met jullie groep ergens op café en hebben jullie graag bezoek van onze caravan: bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten, geef ons een teken… wau kommen af!,” aldus de vereniging. Kortom: op 11 november volgde alles op Enkaavee en ge zetj derekt mee!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *