Herzele zoekt ambassadeurs voor elektrische deelwagens…

De gemeente Herzele gaat op zoek naar drie gemotiveerde inwoners die het aandurven om hun (tweede) wagen een maand aan de kant te laten staan en te kiezen voor een combinatie van wandelen, fietsen en de nieuwe elektrische deelwagens. Je deelt jouw ervaringen met ons als ambassadeur van gedeeld autorijden en wij zetten jou op weg met een financieel duwtje in de rug.Van de ambassadeurs wordt verwacht dat ze gedurende 1 maand (zoveel mogelijk) de eigen wagen aan de kant laten staan en met de deelwagen rijden. Tijdens die maand minstens drie keer een getuigenis/foto/video delen via sociale media. Daarbij worden telkens twee hashtags gebruikt: #autodelenzov #herzele

Na de maand een (beperkte) getuigenis schrijven in de vorm van een tekst
Bereid zijn om één keer te komen spreken op een infosessie in najaar 2020 of voorjaar 2021 in de eigen gemeente. Toestemming geven dat SOLVA en gemeente het gedeelde materiaal gebruikt voor verdere communicatie. De ambassadeurs krijgen 100 euro korting op de factuur van het deelsysteem in de maand dat ze ambassadeur zijn. De korting wordt rechtstreeks op de factuur verrekend en betaald door SOLVA.

Ga je graag de uitdaging aan? Stel je ten laatste op 6 april 2020 kandidaat door te mailen naar mobiliteit2020@herzele.be en jezelf kort voor te stellen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *