Herzele bouwt nu al de koerssfeer op voor het BK tijdrijden…

Wie doorheen de straten van Herzele rijd, fietst of wandelt, voelt het al! Met nog iets minder dan één maand voor het Belgisch Kampioenschap tijdrijden van start gaat, bouwen ze hier de koerssfeer al goed op. Het Belgisch Kampioenschap tijdrijden zal doorgaan op donderdag 22 juni 2023, Je voelt het niet alleen in het straatbeeld, maar merkt het ook aan de aankomende activiteiten in koersthema. Wanneer je het centrum van Herzele doorkruist, kan je er niet omheen: tientallen BK-vlaggen kleuren er het centrum. Sinds kort prijkt ook een gigantisch kleurrijke fiets aan het Schepenhuis. Oude fietswielen werden in het lokaal dienstencentrum omgetoverd tot kleurrijke stukken, die op hun beurt door de technische dienst in een fietsvorm ‘gegoten’ werden.

Dat het BK tijdrijden nu echt dichterbij komt, kan je niet alleen aan het straatbeeld merken, maar ook aan de verschillende activiteiten die in Herzele georganiseerd werden of nog op de planning staan. Vorige maand zakten meer dan 200 koersliefhebbers af naar CC de Steenoven voor de voorstelling van José De Cauwer. Ze werden er tijdens zijn voorstelling ‘De tien geboden van José De Cauwer’ ondergedompeld in een bad vol wielerverhalen. Volgende maand kunnen wielerliefhebbers afzakken naar het schepenhuis voor een tentoonstelling of naar Herzeelse handelaars om kans te maken op een uniek wielershirt!

Dienst lokale economie zet de Herzeelse handelaars extra in de kijker met een grootse spaaractie. Van 1 t.e.m. 25 juni krijg je bij de meer dan 40 deelnemende handelaars een spaarsticker bij een aankoop vanaf tien euro. De handelaars zijn opgedeeld in vier verschillende categorieën: voeding, horeca, shopping en andere. Tot de laatste categorie behoren vooral dienstverlenende handelaars maar ook enkele fietshandelaars die Herzele rijk is. Met slechts drie stickers is de spaarkaart vol en maak je kans op een fietswaardebon van 500 euro of een uniek Herzeels fietstruitje!

Meer info: www.herzele.be/zetkoersnaardewinkel

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *