Heldergem heeft terug een eigen brood en banket winkeltje…

In de Haaltertse deelgemeente Heldergem hadden de inwoners al geruime tijd geen eigen winkel meer in de buurt, laat staan een bakker of beenhouwer. Daar is nu terug verandering in gekomen. Bakkerij Luvand, die al twee zaken heeft in Lovendegem, opende onlangs de vroegere bakkerij Bické op de lokatie van T ‘Winkelken aan de Heldergemstraat. De nieuwe uitbaatster heet Els Segers, en is afkomstig uit de Ninoofse deelgemeente Denderwindeke. Zij werd aangesteld als gerant om de zaak open te houden. Laatstgenoemde deed eerder al ervaring op in een andere bakkerij.

De inwoners van Heldergem zijn opnieuw opgelucht nu zij niet meer hoeven buiten hun eigen gemeente te gaan voor brood of koffiekoeken. Het zal voor velen terug een rit gespaard zijn naar de naburige gemeenten. In de zaak is ook charcuterie, kazen, belegde broodjes, en pralines te verkrijgen. Er kunnen ook tabakswaren en zuivelproducten  aangekocht worden.

De bakkerij is open op woensdag en donderdag van 07.00 tot 13.00 uur, en van 14.00 tot 18.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 07.00 tot 16.00 uur, en op zondag van 07.00 tot 12.00 uur. Maandag en dinsdag is de bakkerij gesloten.

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Heldergem heeft terug een eigen brood en banket winkeltje…

  1. de block eddy schreef:

    zondag 9/02/
    11 u 45 bestelling 5 sneden kaas onmogelijk machiene is al afgewassen, het brood is uitverkocht wat doet men dan met de broden die je van in de winkel ziet liggen in de aanpalende ruimte ?gaat men dezelfde toer op als vroeger met uitbaatster bakkerij Bické, onwilligheid is eerder de regel dan de inzet om een zaak te runnen en een goeie naam te bezorgen ervaring is ver te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *