Handelaars Lije organiseren 3de ‘Pop-Up Shopping Night’…

Voor het derde jaar op rij organiseren veertien handelaars uit Denderleeuw op donderdag 28, en vrijdag 29 november een ‘Pop-Up Shopping Night’. Deze gaat ook dit jaar weer door in de gebouwen van meubelzaal Van der Waerden. “Na het succes van de voorbije drie edities, slaan opnieuw 14 lokale winkels de handen in elkaar en organiseren op donderdag 28 en vrijdag 29 november 2019 een super trendy avond: in de showroom van Interieur Van der Waerden (Steenweg 480 Denderleeuw) zal elk van hen een pop-up winkel openen, telkens van 19.00 tot 23.00 uur. In vier thema’s zullen zij jou onderdompelen in de eindejaarsshopping: Ook dit jaar heb je geen parkeerproblemen, want Tertal zorgt voor een VIP shuttle service tussen de ruime parking Sportpark Stadionlaan en Interieur Van der Waerden.

Iedere bezoeker ontvangt daarbovenop een gratis welkomstdrankje, een hapje en een mooi geschenk! Gezien het succes van de vorige edities en het beperkte aantal plaatsen is inschrijven (gratis) verplicht via het formulier op deze website of 053 66 86 45. Place to be is opnieuw de showroom van Interieur Van der Waerden, Steenweg 480 in Denderleeuw.
Ook dit jaar heb je geen parkeerproblemen, want Tertal zorgt voor een VIP shuttle service tussen de ruime parking Sportpark Stadionlaan en Interieur Van der Waerden. Met dank aan de provincie Oost-Vlaanderen voor hun steun ter promotie van de detailhandel, de gemeente Denderleeuw en webdesigner Sycorax.

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *