Haaltert pakt primeur in de regio met een ‘drive-in cinema’…

Het lokaal bestuur van Haaltert organiseert op zondag 12 juli eerstkomende een echte drive-in cinema op de parking van het voetbalterrein in Dreef in Haaltert. De parking wordt omgevormd tot een heuse drive-in cinema. Parkeer je auto en installeer je comfortabel voor de film. Stem je autoradio af op de aangegeven frequentie om het geluid van de film te horen. Je kan ter plaatse popcorn en gekoelde dranken kopen. Er is een familie- en avondfilm. Om 16.00 uur speelt de familiefilm ‘De Leeuwenkoning’ (2019) en om 21.00 uur de avondfilm ‘Torpedo’ (2019). De films werden gekozen aan de hand van een poll op de Facebookpagina van Gemeente Haaltert. De activiteit past perfect binnen de coronamaatregelen. Iedereen blijft in zijn eigen bubbel in de auto. Heb je iets nodig of wil je naar het toilet, dan laat je het met een vlaggetje weten aan de medewerkers en zij loodsen je veilig over het terrein. Er is plaats voor 100 auto’s op de parking. Lokaal bestuur Haaltert biedt deze activiteit gratis aan!

Omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is, is inschrijven noodzakelijk vóór 10 juli. Dat kan via www.haaltert.be/e-loket met het formulier ‘drive-in cinema inschrijving’. Het terrein is toegankelijk vanaf: 14.00 uur voor de film van 16.00 uur, en vanaf 18.00 uur voor de filmvoorstelling van 21.00 uur. Wie naar beide films komt kijken, moet om organisatorische redenen tussendoor wel het terrein verlaten.

Door corona werden de geplande activiteiten voor de Vlaamse feestdag afgezegd. Er werd een alternatieve activiteit gezocht en deze drive-in cinema kon perfect binnen de coronamaatregelen georganiseerd worden.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *