Haaltert is derde geworden in de 10.000 stappenclash…

De gemeente Haaltert is dit jaar derde geworden in de 10.000 stappenclash, hierdoor vallen enkele inwoners in de prijzen. In de maand mei streden de inwoners van Haaltert tegen 74 andere Vlaamse gemeenten in de 10.000 stappenclash. In haar categorie eindigde Haaltert op een mooie derde plaats. In de categorie van 10.000 tot 20.000 inwoners eindigde Haaltert op de 3de plaats. In deze categorie deden 75 gemeenten mee. Haaltert kon rekenen op 167 deelnemers. Samen zetten zij in de maand mei maar liefst 61.379.227 stappen, met een gemiddelde van 11.922 stappen per dag. Dit komt overeen met een afgelegde afstand van 42.965 km.

Elke deelnemende gemeente kreeg mooie prijzen om te verloten onder de deelnemers. Daarnaast schonk lokaal bestuur Haaltert ook enkele prijzen. Onder de deelnemers werden onder andere de prijs voor beste individuele prestatie, beste vereniging, de deelnemer die het dichtst de prestatie van de schepen van Sport evenaarde, … verloot.

De winnaars kregen hun prijs van schepen van Sport Tom Sorgeloos. “Elke stap telt en is een goeie stap in de richting van een gezondere levensstijl. Proficiat aan alle deelnemers aan de stappenclash.”

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *