Haaltert heeft als eerste in de regio een pizza automaat…

Wie zin heeft in een pizza kan voortaan terecht in de Stationsstraat 58 in Haaltert. Daar staat sinds kort een automaat die in slechts drie minuten tijd een verse en typisch Italiaanse pizza serveert. Hiermee heeft Haaltert een primeur in onze regio! De pizza-automaat bakt dagverse pizza’s af in amper drie minuten, en worden dagelijks vers geleverd door authentieke Italiaanse pizzeria. Een pizza die warm en vers binnen de 180 seconden wordt afgeleverd? Geen enkele pizzeria speelt dit klaar, maar voor een pizza-automaat is dit een koud kunstje. Na groot succes in Frankrijk heeft nu ook Vlaanderen zijn eerste pizza-automaat van ‘Pizzoto’. De primeur is voor Haaltert. Hij is sinds kort beschikbaar in de Stationsstraat 58 en dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Het apparaat werkt simpel. U heeft keuze uit een vast assortiment van 10 soorten pizza, aangevuld met de pizza van de maand. Na een druk op de juiste knop en betaling via cash of Bancontact warmt een elektrische heteluchtoven in de automaat het deeg op en bakt het beleg. Na amper drie minuten kunt u de doos met de pizza meenemen. In de koelruimte is er plaats voor 70 verse, ambachtelijk bereide pizza’s, die dagelijks vers geleverd worden door pizzeria Little Italy uit Ternat. Zaakvoerder Alessio Baglio: “De pizza’s worden in onze zaak in de steenoven gebakken en daarna in speciale dozen verpakt. Het zijn dus ambachtelijke pizza’s, maar dan uit een automaat.”

De pizza’s zijn twee dagen houdbaar in de koeling van het apparaat. Als ze na twee dagen niet uit de automaat zijn getrokken, worden ze door de pizzeria vervangen door verse. “We komen de machine dagelijks aanvullen zodat de pizza’s altijd kraakvers zijn,” aldus Alessio Baglio. Heeft u vannacht zin in een versgebakken pizza? Op naar Haaltert!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *