Haaltert geeft zijn sportlaureaten en kampioenenploegen van het jaar 2022 in de bloemetjes gezet…

Afgelopen vrijdag, resp. 3 februari 2023, werden in de gemeentelijke sporthal te Denderhoutem alle sportlaureaten en kampioenenploegen uit Groot Haaltert gelauwerd voor hun sportprestaties van het voorbije jaar. Pieter Brackman (triatlon) werd sportlaureaat in de categorie ‘volwassenen recreatief’, Nienke Leeman (jiu jitsu) in de categorie ‘jeugdsporter + 12 jaar’ en Chloë Van Weyenberg (atletiek) in de categorie ‘jeugdsporter tot 12 jaar’. Ronny Paridaens (wielrennen) werd verkozen tot ‘Sportman van het jaar’ en Paul Temmerman (fietsen) van ‘VC J. de Brouwerroute’ tot ‘Sportverdienstelijk Persoon’. Voor de beoordeling van de individuele laureaten per categorie werd beroep gedaan op alle leden van de raad van bestuur van de Adviesraad Sport, alle sportdiensten die deel uitmaken van het ILV Regiosportdienst Zuid-Oost-Vlaanderen en de consulente Sport-Vlaanderen voor de regio.

De kampioenenploegen van 2022 zijn de U15 van voetbalclub KFC Kerksken-Haaltert, de A-ploeg en de B-ploeg van floorballclub Atom Eagles, de A-reeks en de B-reeks 3e afdeling Oost-Vlaanderen van petanqueclub Terheiden, en de jongens U13, de jongens U15 en de meisjes U13 van volleybalclub Dakwerken De Vos Denderhoutem.

Sabrina De Weghe, voorzitter van de Adviesraad Sport Haaltert, blikt tevreden terug: “Wat een opkomst, wat een fantastische talenten, jong en oud. Bewondering voor elke prestatie. Bedankt aan de Adviesraad Sport Haaltert en Sportdienst Haaltert voor de organisatie. Het was alweer een geweldige editie.”

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *