Haaltert doet tweede belronde naar de 80-plussers…

Eind maart belden de medewerkers van de Sociale dienst en het lokaal dienstencentrum Rustnbeetje uit de gemeente Haaltert de 80-plussers op. Nu de tweede golf en de nieuwe maatregelen er zijn, start het lokaal bestuur Haaltert met een tweede belronde. Men gaat deze mensen bellen met de vraag of alles in orde is, of ze hulp kunnen gebruiken en hoe lokaal bestuur Haaltert daarbij kan helpen. Zo is er bv. de boodschappendienst. Andere vragen worden op maat bekeken. Ze worden ook geïnformeerd over de mondmaskerplicht op openbare plaatsen overal in Haaltert. Het gaat om een 700-tal Haaltenaren. De belrondes zullen dus wel even tijd in beslag nemen.

Er zal gestart worden met de zelfstandig wonende bejaarden, daarna de bewoners van de serviceflats. De bewoners van de woonzorgcentra worden niet opgebeld, omdat die al verzorging en opvolging hebben in hun woonzorgcentrum.

Wie met vragen zit, kan ook nu terecht bij de diensten van lokaal bestuur Haaltert. Sociaal Huis via 053 85 86 40. Gemeentelijke diensten via 053 85 86 00

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *