Grootste Fietsbeurs van Vlaanderen gecancelled…

Normaal gezien zou morgen en overmorgen, 14 en 15 maart 2020, voor de 5de keer de Fietsbeurs doorgaan in de Florahallen van Aalst. Door de maatregel die door de federale regering werd genomen, moet de organisatie deze editie noodgedwongen cancelen. Er zijn momenteel nog geen plannen gemaakt om de beurs op een later tijdstip te laten plaats hebben. Mocht dit toch het geval zijn, brengen wij u ongetwijfeld hiervan op de hoogte.

Eerder verschenen: Zaterdag 14 en zondag 15 maart, gaat voor de 5de keer de ‘Fietsbeurs Vlaanderen’ door in de Florahallen te Aalst. Nieuw bij deze editie is de nocturne opening op zaterdag tot 21.00 uur. De rest van het simpele maar unieke concept van vorige edities hebben Klaas & Filip behouden. Zij bieden de 20 handelaars van Aalst en de wijde omgeving een beursvloer aan waarop zij hun nieuwste modellen, maar evengoed overstock van de voorbije jaren, aan de bezoekers tentoonstellen en aanbieden. Naast hun deskundige advies, geven zij de kandidaat kopers ook de mogelijkheid om hun droomfiets op het indoorparcours uit te testen. Kinderfietsen en mountainbikes, e-bikes en spedelec’s, maar evengoed bakfietsen en trek- en haaksystemen. Uit het gamma van meer dan 40 fietsmerken, bieden de handelaars echt alles aan. De meeste zijn trouwens ook mee met de nieuwste financieringsmogelijkeden zoals private leasing of bedrijfsleasing. Vraag er hen zeker naar.

Wie trouwens nog een goede tweedehandsfiets in de garage of tuinhuis staan heeft, kan deze via één van onze 2 second-hand-formules tijdens de Fietsbeurs Vlaanderen aanbieden aan het grote publiek. “Onder de bezoekers, loten we een waardebon van 800,00 euro uit, te besteden bij de deelnemende fietshandelaars. Als troostprijs, maak je ook wel nog kans om één van de 10 GlowForce lichtgevende fietsrugzak te winnen. Trouwens, de eerste 250 bezoekers van elke beursdag, ontvangen een mooie goodie-bag met handige en leuke fietshebbedingetjes”, zegt persverantwoordelijke Jens Van Landuyt.

‘En passant’ kan je de M/V met het hart op de juiste plaats van FERRO FIORE op de beurs ook steunen. Zij zamelen centen in voor hun deelname aan De 1000 km van Kom op tegen Kanker. De fietshandelaars komen uit alle windstreken uit de wijde omgeving van Aalst.

Naast de vele fietshandelaars, zijn er ook deze nevenstaande aanwezig: CVO PRO uit Aalst: de plaats waar je in avondcursus de kneepjes van het onderhoud kan leren. Aedes Verzekeringen: de fiets verzekering die op wieltjes loopt. Vraag het maar aan Philip Bombeke, hij weet hiermee wel raad. Veerle Travel uit Haaltert: het reisbureau dat jouw ideale fietsvakantie in petto heeft.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *