Groots opgezet benefiet ten voordele van ‘Lege Brooddozen’…

Op zaterdag 11 maart 2023 organiseert initiatiefneemster Liesbeth De Backer samen met evenementenbureau Njoyed-Events uit Lede hét “Project Lege Brooddozen Charity Dinner Event” in ‘De Montil’ te Affligem. Initiatiefneemster Liesbeth De Backer, leerkracht levensbeschouwing en oprichter van Project Lege Brooddozen: “Ik ben Liesbeth, leerkracht levensbeschouwing en oprichter van Project Lege Brooddozen. Ik ben gestart met dit project omdat de problematiek alsmaar zichtbaarder wordt, de cijfers liegen er niet om. 1/6 van de kinderen op Belgische schoolbanken leeft in armoede, vaak resulteert zich dat in een lege brooddoos.

Het gaat van kwaad naar erger, daarom organiseer ik samen met Njoyed, een evenementenbureau dat zich kosteloos inzet om dit tot een goed einde te brengen, een benefietevenement t.v.v. Project Lege Brooddozen. Met de opbrengst willen wij het project uitbreiden en de deelnemende scholen ondersteunen in hun strijd tegen de lege brooddozen. Veilinghuis Bernaerts engageert zich om de veiling die tijdens het evenement zal plaatsvinden in goede banen te leiden.

Om deze problematiek op grotere schaal te behelpen en een mooi budget te vergaren, organiseer ik samen met Njoyed Events een benefietevenement t.v.v. ‘Project Lege Brooddozen’. Wij garanderen een topavond met een topmenu en topoptredens op een toplocatie, interessante netwerkmogelijkheden en een exclusieve veiling met o.a. artistieke werken van Frieke Janssens, Ze is beeldend kunstenaar en brak tien jaar geleden door met een portrettenreeks van rokende kinderen. Frieke maakte ook andere ophefmakende series rond dronkenschap, de dood en vrouwen op mannenjacht.

Peter Engels biedt een schilderij aan dat nog geschilderd moet worden! De hoogste bieder bepaalt welk portret Peter Engels schildert. Op een doek van 100 x 100 cm. Portret van 1 persoon naar keuze, in zijn stijl. Peter Engels stelt internationaal tentoon met zijn eigenzinnig geschilderde portretten. Beroemdheden zoals Koningin Rania van Jordanië, Richard Branson en de Prins van Monaco hebben werk van hem. Brigitte Bardot zag de portretten en gaf er lovend commentaar op. Het portret dat Peter Engels van Nelson Mandela schilderde verscheen op ’s werelds grootste billboard op Times Square, New York, toen Mandela 90 werd. Peter Engels schilderde het portret van Estée Lauder voor haar villa in Cannes. Virgin baas Richard Branson poseerde ‘live’. Karl Lagerfeld noemde Peter Engels de “painter of the soul”. Een schilderij van Peter Engels is een in waarde stijgend verzamelobject en uw genereus bod voor dit goede doel absoluut waard.

Wie wil jij laten schilderen? Dit alles is enkel mogelijk door de goodwill van: Njoyed Events, de eigenaars van De Montil in Affligem, onze topartiesten die komen optreden, sponsors en vrijgevige donaties om te veilen. Wij hopen dat het evenement een succes wordt en alle tafels volzet zullen zijn met mensen die ons project een warm hart toedragen.

Rik Henneco, eigenaar van Njoyed-Events: “Toen Liesbeth bij ons kwam aankloppen om het event productioneel en organisatorisch op te volgen, twijfelden we geen seconde, dit hekelpunt moet aangepakt worden! Liesbeth deed enorm veel voorbereidend werk, ze regelde de afspraken met de artiesten en wat voor een artiesten Ingeborg, Raf Coppens, Nick Beernaert (U2.be// The Voice),LeVandé (The Voice), Goe Vur In Den Otto DiMaro, Dave Lambert, Jan Vervloet, Da Rick, DjDosschy, die allen kosteloos komen optreden. Ze regelde de zaal De Montil etc etc… Dus hoe konden we anders dan zo een gedreven persoon die op haar eentje zo een hekelpunt wil aanpakken, helpen!”

Nu hopen we op de steun en inbreng van lokale bedrijven, politici, etc. Er volgen nog aankondigingen van enkele verrassingsartiesten, alsook tal van prijzen die zullen verloot worden onder de aanwezigen. STEUNEN KAN! DOOR VANDAAG UW TAFEL NOG TE BOEKEN VOOR 11 MAART. Reserveren kan via: legebrooddozen@hotmail.com

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *