Geraardsbergse sportverenigingen in de kijker met promofilm…

Ben jij ook gebeten door sport, dan is de kans groot dat je de club van je dromen vind op de officiele website van de stad Geraardsbergen via deze link. Dat is de boodschap waarmee de Sportdienst van het lokaal bestuur van Geraardsbergen, de Sportraad en de Geraardsbergse sportclubs jongeren willen overtuigen om zich aan te sluiten bij een lokale sportvereniging. In een flitsende video worden verschillende sporten en jonge sporters in beeld gebracht. Plezier maken, samen sporten en naar een doel toewerken staan erin centraal.

De video – in twee verschillende versies, met steeds 5 andere sporten in de kijker – werd gefinancierd door middelen uit het coronanoodfonds. “De clubs gaven ons aan dat ze nood hebben aan de instroom van nieuwe, jonge leden. Deze sportpromotiefilm voor én door sportclubs wil daar een antwoord op bieden. Iedereen krijgt te zien hoe mooi sport kan zijn. Hopelijk krijgen onze jongste Geraardsbergenaars de sportmicrobe te pakken en worden ze helemaal gebeten door sport”, zegt Véronique Fontaine, schepen van Sport.

Bekijk de sportvideo op het YouTube kanaal van het lokaal bestuur: https://www.youtube.com/channel/UCY2a3P1Y23MfZerCs3nAPLg.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *