Geraardsbergen wil Kerstperiode sfeervol laten beleven…

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 december van dit jaar kan iedereen gezellig keuvelen tussen de kerstkraampjes, genieten van verschillende optredens of proeven van heerlijke streekproducten op de jaarlijkse kerstmarkt. Op vrijdag 9 december brengen Den Bril en Gill Eeman bezoekers helemaal in de muzikale kerstsfeer. Op zaterdag 10 december kan er meegezongen worden met de deuntjes van Uit de Klakke, James Brown en Koen. Op zondag 11 december zorgen Pro Musica en streetband De Floaters voor de muzikale noten. Het hele weekend wordt er ook aan de allerkleinsten gedacht met kindergrime en bezoekjes van de Kerstman.

De Dienst Lokale Economie en het Handelscentrum Geraardsbergen organiseren opnieuw shoppingweekends. Deze gaan door op zaterdag 10 en 17 en zondag 11 en 18 december.  Wie tussen 1 en 31 december kerstinkopen doet bij de deelnemende handelaars en de wedstrijdenveloppe deponeert in de gouden brievenbus (ter hoogte van Grotestraat 54) maakt kans op een aankoopbon van 50 euro. Vier maandagen wordt een winnaar geloot.

Op zaterdag 17 december twinkelen de winkelstraten vanaf 17.00 uur door de verlichte tractor parade. Vanaf 14.00 uur kunnen de kindjes zelf al eens oefenen op het minitractor parcours op het Stationsplein. We sluiten de dag af om 20.00 uur met een spetterend vuurwerk op de Markt. Het weekend van 17 en 18 december is er bovendien tal van animatie voorzien, zoals een bezoek van de Kerstman, livemuziek en straatanimatie.

Tot en met 31 december is er een magische fotowedstrijd. Wie een selfie neemt bij een van de kerstdecoraties in het centrum én deze foto tussen 9 en 31 december op zijn/haar Facebook- of Instagram pagina post met de hashtag #BeleefGeraardsbergen valt misschien in de prijzen. De 10 origineelste inzendingen ontvangen een cadeaubon van 25 euro van #GraagGeraardsbergen. Op vrijdag 13 januari 2023 worden de winnaars bekendgemaakt.

 

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *