Geraardsbergen gaat ook wekelijkse markten in de kijker zetten tijdens ‘Maand van de Markt’…

Tijdens de maandagmarkt op Paasmaandag worden de Geraardsbergse kindjes in de watten gelegd. Het lokaal bestuur denkt aan  het brengen van de nodige sfeermuziek, grime, glittertattoos, ballonnen, een bezoek van de paashaas, en nog veel meer. Ook de andere markten en marktdagen worden in april extra in de kijker gezet tijdens Maand van de Markt. T.e.m. 29 april kunnen bezoekers een leuke prijs winnen met hun aankopen op de markt. Wie tijdens de maand april een bezoek brengt aan (één van) de wekelijkse markt(en), maakt kans op 1 van de 5 boodschappentrolleys.

Met elke aankoop op één van de markten kan er deelgenomen worden aan de wedstrijd tijdens de maandagmarkt op het Marktplein (allerlei koopwaar), tijdens de donderdagmarkt op het Marktplein (verse vis, groenten en fruit), tijdens de vrijdagmarkt op het Vianeplein (allerlei koopwaar), en op de  zondagsmarkt op het Stationsplein (artistieke ambachtelijke producten).

Deelnemen kan via een kaartje van de marktkramer (te deponeren in de daarvoor voorziene bus), of via de app ‘ikkooplokaal’ (met een te scannen QR-code van de marktkramer). Op Paasmaandag 18 april 2022 wordt er randanimatie voorzien voor kinderen. Er zal o.a. sfeermuziek zijn, grime en glittertattoos, een ballonplooier, een leuke wedstrijd en een bezoek van de paashaas. “Door deel te nemen aan de Maand van de Markt wil het lokaal bestuur de marktkramers een hart onder de riem steken en het lokale winkelen extra promoten. De Markten zijn een ontmoetingsplek voor jong en oud.” zegt schepen van Evenementen Ann Panis.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *