Geniet van een ‘verwonderende’ wandeling in Meerbeke…

Aanstaande zondag 26 juni organiseert de vereniging Kontent uit Meerbeke bij Ninove een ‘verwonderende’ wandeling langs landelijke wegen in eigen gemeente Meerbeke. Het komt er op aan om niet alleen te wandelen, maar ook om te beleven en verwonderd te worden van de vele plekjes waar bijna niemand nog komt. De wandeling loopt over zo’n 6 km rond het centrum van Meerbeke. Tijdens de wandeling kan je lekker genieten van enkele proevertjes bij een van de vier stopplaatsen. Nadien kan iedereen aanschuiven voor een kaasbuffet of charcuteriebord op het gemeenteplein, waar er ook een optreden is van ‘4 Hippies’. De wandeling is voor iedereen toegankelijk en is voor zowel jong als oud. Kontent geeft ook een ‘slechtweergarantie’. “Bij slecht weer wordt het event geannuleerd en krijgt iedereen zijn geld terug.

Met de ‘Verwonderende’ wandeling is Kontent toe aan zijn derde event. Tijdens het eerste ‘feel good event’ van Kontent in 2019 bracht Marc Herremans zijn levensverhaal en was er nadien als verrassing een lachyoga, en rond de jaarwisseling was er, na een coronapauze, de nieuwjaarsactie ‘Samen Kontent’, waarmee mensen elkaar konden verrassen met een fles cava of een boeket bloemen. “We hoorden toen heel wat pakkende verhalen. Zo werden mensen die een kind hadden verloren bijvoorbeeld verrast met als boodschap ‘Ik kijk op naar jou’,” zeggen Ellen Pierreux en Danny D’Hauwer van Kontent. Mensen konden zelf beslissen waar een deel van de opbrengst naartoe zou gaan. Deze keer gaat de opbrengst naar de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum van Ninove.

De verwonderende wandeling van Kontent vindt plaats op zondag 26 juni. De wandeling start om 14 uur, 14.30 uur of 15.00 uur naar keuze op het gemeenteplein van Meerbeke. Inschrijven kan via kontent@outlook.be, via deze link  of via Danny D’Hauwer of Danny Jenquin. De prijs bedraagt 5 euro voor de wandeling en 10 euro voor het buffet, over te schrijven op BE25 3771 1248 5782.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *