Gemeente en BEA organiseert groepsaankoop zonnepanelen…

De gemeente Sint-Lievens-Houtem en het Energiehuis BEA organiseren een groepsaankoop voor zonnepanelen. Inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen kan tot 30 september 2020. Voor de eerste 400 inschrijvingen wordt nog dit jaar een plaatsing gegarandeerd. Zo kan je nog 15 jaar genieten van het systeem van de terugdraaiende teller en nog veel langer van een verminderde elektriciteitsfactuur. Laat je je zonnepanelen in 2021 installeren, dan heb je geen recht meer op de terugdraaiende teller, maar wél op een aanzienlijke premie. Meteen bij inschrijving wordt berekend wat voor jou de interessantste keuze is.

Door voor zonnepanelen te kiezen bespaar je energiekosten: zonnepanelen zijn een interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Gemiddeld verdien je de kosten van een installatie op minder dan 6 jaar terug. Je hebt altijd energie: de zon is een onuitputtelijke bron van energie, in tegenstelling tot schaarse, vervuilende grondstoffen zoals olie, gas en steenkool. Je huis stijgt in waarde: met zonnepanelen verbeter je de EPC-waarde van je woning en verhoog je dus de marktwaarde van je huis. Goed voor het klimaat: zonnepanelen dragen bij aan een vermindering van jouw CO2-uitstoot en een klimaatgezond Zuid- Oost-Vlaanderen

Zonne-expert Advenso werd uitgekozen om de installaties te plaatsen. Zij kwamen op basis van kwaliteit én prijs als beste uit de bus. Je zonne-installatie is ook direct klaar voor de toekomst, want ze is ‘batterij-compatibel’. Hierdoor kan je jouw installatie uitbreiden met batterij-opslag, die je bovendien ook via de groepsaankoop kan aankopen.

Meer inlichtingen en vrijblijvend inschrijven kan via
www.energiegroepsaankoop.be/zonnepanelen-zuid-oost-vlaander…

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *