Geen verkoop van Rode Kruis stickers op de baan dit jaar…

De laatste weken staan duidelijk overal ter wereld in het teken van de coronacrisis met de lockdown die we intussen aan den lijve mochten ondervinden. Een ander direct gevolg is dat de mensen van het Rode Kruis dit jaar geen stickerverkoop kunnen houden op de baan aan de kruispunten. Om te vermijden dat ze die 770 000 stickers moeten weggooien zal het Rode Kruis de stickers verspreiden via de brievenbus samen met een brief waarin men zal vragen om hun lokale afdeling te steunen. Het wegvallen van de stickerverkoop betekent immers ook dat de belangrijkste bron van inkomsten van hun afdeling dreigt te verdwijnen.

Stickers worden enkel gebust in de brievenbussen waar geen anti-reclamesticker op kleeft. Er zijn evenwel niet genoeg stickers beschikbaar om er eentje in iedere bus te steken. Daarom doet het Rode Kruis ook beroep op Persregio dender, en de sociale media om de actie verder onder de aandacht te brengen. Op die manier kunnen ook mensen die geen sticker in de bus krijgen, toch hun lokale Rode Kruisafdeling een financieel duwtje in de rug geven. Voor giften vanaf 40 euro per jaar krijg je een fiscaal attest.

De prent van Suske en Wiske is bovendien een hart onder de riem of een fijne verrassing in deze moeilijke tijden. Belangrijk hierbij is ook dat de tombola nog geldig blijft. Een gift kan je doen met de bijgevoegde overschrijving of rechtstreeks op rekening van het Rode Kruis Denderleeuw-Haaltert via www.rodekruis.be/injouwbuurt/gift-afdeling. De mensen bij het Rode Kruis begrijpen dat het een moeilijke periode is voor iedereen, maar weet dat elke gift een verschil maakt. Bedankt voor je gift, groot of klein.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *