Fotoclub Aalst organiseert expo aan goed doel gekoppeld…

Dit weekend vindt in de Sint-Annazaal te Aalst een expo plaats waarop men de mooiste foto’s verschenen op briefkaarten verkoopt voor een goed doel. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Fotoclub Aalst is zeer blij jullie te kunnen uitnodigen op hun eigenste tweejaarlijkse tentoonstelling. Tweeëntwintig van hun leden stellen tentoon dit weekend tentoon. “We nodigden ook twee gastfotografen uit om hun werk te tonen. We verwelkomen Sabrina Biancuzzi (woont en werk in Parijs) en Marc Bauwens (doet het van een beetje dichterbij). Het werk van Marc is vergezeld door literair werk van Angela Pisani,” zegt Mark Luyten.

De club zorgt op vrijdagavond voor een gast. Brother of a Feather brengt indringende muziek. Hij zorgt voor een muzikale omlijsting tijdens de vernissage. Vrijstaat Vanmol Brewing levert weer overheerlijke Gronckel en De zoete Ronde bedacht speciaal voor deze expo een donut en een cupcake op basis van Gronckel. Il faut le faire. Je zou zelfs vergeten dat het drie dagen lang om fotografie draait.

Dit jaar koppelt de fotoclub aan hun tentoonstelling een fotoproject in het kader van de Warmste Week. “We steunen met deze actie Shelter Aalst vzw,” zegt Mark. Zij bieden hulpverlening, steun en onderdak aan jongeren tussen 18 en 23 die het lastig hebben op eigen benen te staan. “Om deze organisatie te steunen bieden wij een Fotobox aan met daarin tweeëntwintig foto. Een van elke exposant. De foto’s zijn gedrukt op postkaartformaat en kunnen daar ook voor dienen. Een box om te hebben (prachtige foto’s), een box om cadeau te doen (voilà weer een probleem opgelost) en je hebt het er een ganse week warm van,” aldus een enthousiaste voorzitter.

Op vrijdag 8 november om 20.00 uur vindt er een vernissage plaats. De expo zelf kan je tijdens het weekend van 9, 10 en 11 november bezoeken van 09.00 tot 19.00 uur in de Sint-Annazaal. De toegang is gratis.

(Foto: Reinhold Podevijn)

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *