Forza Ninove organiseert een ‘terug-naar-school-actie’…

Forza Ninove Solidair lanceert een nieuwe ‘terug-naar-school-actie’. Er worden 400 basispakketten met schoolmateriaal uitgedeeld. Dit is meteen ook de vierde sociale actie die Forza Ninove Solidair op poten zet. Het sociaal project van Forza Ninove, “Forza Ninove Solidair” dat gefinancierd wordt door de helft van alle inkomsten van de partij (eetfestijn, afdrachten mandatarissen, ledengelden, enz …) neemt alweer een nieuw initiatief. Na de succesvolle opeenvolgende acties (mondmaskeractie, onze steun aan de lokale groeps-kinderopvang en onze steunactie voor de lokale horeca) komt er dit jaar al een 4de initiatief, de “terug-naar-school-actie”.

Veel Ninovieters hebben moeite om elke maand opnieuw de eindjes aan elkaar te knopen. Ook de start van het schooljaar in september gaat gepaard met extra kosten. Deze mensen kunnen dan ook een extra steun best gebruiken, zeker tijdens deze coronacrisis die maar blijft duren. Daarom is “Forza Ninove Solidair” met een “terug-naar-school-actie” gestart. Via dit initiatief geeft men 400 basispakketten schoolmateriaal weg. Telkens 200 voor respectievelijk het basisonderwijs en het secundair onderwijs.

Inschrijven is gewenst via de website van Forza Ninove, of via de Facebook-pagina. Aangezien men budgettair verplicht is om het aantal pakketten te beperken zal 75% van de pakketten voorzien worden voor kinderen van leden van Forza Ninove. Zij genieten absolute voorrang! De overige pakketten zullen via lottrekking toegekend worden. Forza Ninove hoopt op deze manier de financiële last die de start van het schooljaar voor veel ouders met zich meebrengt enigszins te verlichten.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *