Foorkramers zijn klaar voor Aalsterse Winterfoor 2020…

Aanstaande vrijdag zal de Winterfoor officieel geopend worden. Dit gebeurt elk jaar met een ontvangst op het stadhuis. Alle standhouders zijn welkom, om samen met burgemeester en schepenen, en niet te vergeten de kersvers Prins Carnaval Yvan, en de plaatselijke fanfare, de kermis in te leiden. Ook de vier heemskinderen zullen voorgesteld worden. Na het optreden van Prins Yvan, trekt een bonte stoet door de centrumstraten. Het is gebruikelijk dat de burgemeester en schepenen enkele kermisattracties aandoen, al zit de kans erin dat D’Haese dit jaar niet met Uyttersprot in hetzelfde botsautootje kruipt. Ook de Smoutebollen van Delforge zullen dit jaar weer smaken met pickles en stoofvleessaus.

Meer dan 100 foor- en eetkramen heten je van harte welkom op de Aalsterse Winterfoor, de vaste metgezel van Aalst Carnaval. Vrijdagavond 14 februari wordt de kermis feestelijk geopend. Alle info over de Winterfoor 2020 vind je op de officiële website van Aalst Carnaval: alles wat je moet weten over de Winterfoor 2020.

In de week van 10 februari wordt in Aalst en deelgemeenten ook het carnavalsmagazine bedeeld, met daarin tal van kortingsbonnen voor de Winterfoor. Vanaf 10 februari kun je ook een exemplaar afhalen in het toeristisch infokantoor (Hopmarkt) of in het administratief centrum (Werf 9).

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *