Fluorescerende rugzakbeschermers voor kids in DvM te Aalst…

Ter gelegenheid van Strapdag op 17 september schenkt Kids Concept Store ‘Room4Kids’ uit Aalst 270 fluorescerende rugzakbeschermers aan de leerlingen van basisschool DvM. “Als mama van 4 kinderen vind ik het enorm belangrijk dat onze kinderen zich veilig naar school kunnen verplaatsen,” vertelt Els Peeters van Room4Kids. “Niet enkel op Strapdag, maar ook de rest van het schooljaar kunnen de rugzakbeschermers hun nut bewijzen. We hopen hiermee ons steentje bij te dragen om een veiligere omgeving te creëren voor onze kids.”

Met de winter in het vooruitzicht en meer mensen die terug op kantoor gaan werken, merken we nu al meer verkeer in de stad. Als jonge kinderen ’s ochtends en ’s avonds steppen, fietsen of wandelen naar school en naar huis dan zijn ze toch ook al gemakkelijk een halfuurtje onderweg. Met de fluorescerende rugzakbeschermers kunnen de leerlingen opgemerkt de baan op en blijft de rugzak droog tijdens een regendag. “Meer kinderen te voet, op de fiets of op de step kan ik alleen maar aanmoedigen,” voegt Els nog toe, “als het maar veilig gebeurt.”

Jeroen Van Der Heyden, directeur van DvM basisschool: “Een initiatief als Strapdag vinden wij als school fantastisch. En met onze school zetten we graag onze schouders eronder en zorgen ervoor dat de leerlingen op een duurzame manier naar school komen. We maken het die dag extra leuk voor onze leerlingen. Els van Room4Kids voegde ook haar bijdrage toe door onze leerlingen te voorzien van rugzakbeschermers en daar zijn we uiteraard enorm blij om.”

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *