Fjord RED schenkt 5500 euro aan Dierenasiel Sint Hubertus…

Projectontwikkelaar Fjord RED schenkt op woensdag 21 september 2022 een cheque van 5.500 euro aan het Dierenasiel Sint Hubertus te Aalst. De geschonken middelen zijn bedoeld om de werking van het dierenasiel te professionaliseren, op een zorgeloze manier te kunnen verderzetten, dierenartskosten van medische check-up en sterilisaties te betalen en de opvang van de dieren nog verder te verbeteren. Sinds 1 januari 2022 heeft Fjord RED er zich aan verbonden om per verkochte eenheid in het toekomstige Mövenpick Brussels Airport-hotel 100 euro te schenken aan een instantie met maatschappelijke meerwaarde. Via onze collega Artour, zijn vriendin Joy Anckaer (medewerkster Dierenasiel) en hun groot dierenhart, kwamen we terecht bij het dierenasiel ‘Sint Hubertus’ in Aalst. Artour en Joy staan momenteel al garant voor een tijdelijke verblijfplaats voor sommige dieren. Denk onder andere aan katjes die noodzakelijk met de papfles opgevoed moeten worden, katjes waarbij noodzakelijk is geweest om een pootje te laten amputeren en toch nog een degelijk leven te schenken of wegens de aanhoudende drukte in het dierenasiel.

Door de steeds hoger oplopende vaste kosten in het huidige tijdskader, voornamelijk de stijgende energiekosten, vond Fjord RED de tijd dan ook rijp om de cheque en het bijhorende bedrag van 5500 euro over te maken aan het dierenasiel Sint Hubertus.

Op woensdag 21 september zullen enkele medewerkers van Fjord RED aanwezig zijn bij het dierenasiel in Aalst, om de cheque te overhandigen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *