Fifty-One Club Fiola schonk 3.300 euro aan LenaBeau…

Op zondag 1 december eerstkomend organiseert de serviceclub Fifty-One Club Fiola uit Aalst een gospel-benefietconcert in de Sint-Martinuskerk. De opbrengst gaat naar de ondersteuning van jonge kinderen die in hun dichte omgeving geconfronteerd worden met zwaar zieke familieleden. Het gospelconcert in de Aalsterse Sint-Martinuskerk met als hoofdact diva Denise Gordon uit Engeland wordt gevolgd door een VIP-receptie in de nieuwbouw van de naburige DvM-school. Wil je het concert voor het goede doel bijwonen, dan betaal je 25 euro. Dit zal plaatsvinden om 15.00 uur. Optreden en receptie samen kosten 45 euro.

Fiola reikte vorig weekend al een cheque uit aan LenaBeau, de lotgenotenorganisatie voor mensen met borstkanker. De dames konden een mooie som van 3300 euro overmaken. Het kocht ook een aantal pakketten aan bij de vzw Talismanneke die jonge kinderen kunnen helpen bij het omgaan met een groot verdriet. “Via leesboekjes, postkaartjes, spelletjes, knuffels en veel meer worden gevoelige onderwerpen op kindermaat gebracht”, zegt voorzitster van Fiola Aalst, Marina Paridaens. De service club schenkt de pakketten aan de ziekenhuizen OLV en ASZ in Aalst en Sint-Blasius in Dendermonde.

Een ticket voor het gospelconcert kopen kan via storting op rekeningnummer BE65 7512 0809 9796. Dit geldt dan ook meteen als inschrijvingbewijs.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *