Fifty-One Club Aalst organiseerde 900ste vergadering in stijl…

Niks dan tevreden gezichten tijdens de 900ste vergadering van Fifty-One Club Aalst in een prachtige totaal gerenoveerde Heilig Hartkerk, omgedoopt tot de ‘Aalsterse Kunstkerk’. Niemand minder dan Minister Annelies Verlinden mocht de genodigden toespreken. Met dit pareltje dat onder handen werd genomen door de nieuwe eigenaar Bart Noël, wonende in Denderhoutem, heeft Aalst na De Keirk op Terjoden, nu een volgende kerk die dienst doet als ontmoetingsruimte. Er kunnen recepties plaats vinden, maar evengoed ook feestjes. Zo werd de kerk reeds op 7 mei voor het eerst verhuurd aan het Atheneum van Aalst. Deze organiseerde hier een galabal met verlichting die volledig aan de stijl van het thema werd aangepast.

Deze week werd in deze Heilig Hartkerk nog maar eens duidelijk dat de nieuwe eigenaar scoort met de renovatie van deze kunstkerk. Alle muren werden wit gekalkt, er werd andere verlichting gebruikt, wat dan weer voor sfeer en gezelligheid zorgt. Op de vloer werd een groot kruis aangebracht die de plaats aanduidt waar de kerk in het midden loopt.

De clubleden van Fifty-One moesten noodgedwongen op zoek naar een andere locatie, nu ze niet meer terecht konden in Salons Carlton. Ook Michel Gelaude was lid van Fifty-One Club, hij wordt sterk gemist bij de vele vrienden.

De opbrengst van deze vergadering in stijl gaat naar de verblijven van Levensvreugde voor personen met een beperking en het revalidatiecentrum R. De Hert vzw. Voorzitter Piet Verhulst, geen broer van, laat weten dat er om en bij de 2500 euro werd bijeen gezameld. Intussen wordt er al ijverig nagedacht over een volgend event. De club bestaat voor een groot deel uit zelfstandigen of kaderleden binnen een bedrijf in de regio.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *