Fietsersbond organiseert pol over fietsersbrug aan Dender…

De mening van iedereen telt, dus daarom start de Fietsersbond afdeling Aalst een anonieme bevraging. Op de website van de Fietsersbond-Aalst.be lees je alles over de verschillende door hen gekende plannen. Via een pol kun je je eigen mening delen. Ook de optie om voor geen brug te kiezen kan je aanvinken als dit jouw idee is. De Fietsersbond verzameld alle reacties tot 19 april,  en zal de resultaten dan openbaar bekend maken. Zijzelf zijn in het huidige proces niet gecontacteerd, al zouden ze een open communicatie met alle betrokken partners op prijs stellen.

Als Fietsersbond zijn ze zeker voorstander van een veilige verbinding tussen de twee Denderoevers, weg van gemotoriseerd verkeer en de chaos van het Werflplein of de Zwarte Hoekbrug. Een verbinding tussen stad en station enerzijds en het Denderfietspad en de Fietssnelwegen anderzijds. Maar er zijn toch bemerkingen en vragen.

Zolang de omliggende straten niet zijn aangepakt is een vlot en veilig bereik van de brug niet mogelijk. Maar eerst horen ze graag van de gebruiker, de Aalstenaar en de omwonenden wat hun visie is. Laat je stem dus horen en vul de enquête in via de site https://www.fietsersbond-aalst.be

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *