Erpe-Mere stelt met trots cultuurseizoen in ‘EMotia’ voor…

Onder het motto ‘iedereen EMotia!’ stelt het cultuurhuis van Erpe-Mere seizoen 2022-2023 voor. EMotia vult de theaterzaal met een eigen programmatie en met activiteiten van zaalhuurders. Daarnaast blijkt dit goed gelegen cultuurhuis ook de ideale locatie voor bedrijfsevenementen. Het thema ‘Iedereen EMotia!’ dekt meerdere ladingen. Dit nieuwe cultuurhuis kon door de sputterende start nog niet voluit aan publiekswerving doen, of naamsbekendheid opbouwen. Dit seizoen moet daar verandering in komen en wil EMotia iedereen laten weten dat er in het Erpe-Meerse groen een cultuurhuis staat te pronken, maar ook iedereen verbazen met het komende cultuuraanbod, en voor iedereen toegankelijk en bereikbaar zijn. En er is vooral veel zin om met iedereen samen cultuur te beleven. In de maanden van verplichte opsluiting lijken scherm en sofa nog aan populariteit te hebben gewonnen. Hoog tijd voor een portie écht leven, vinden ze bij EMotia. Schepen van cultuur Johan Van Vaerenbergh vult aan: “Emoties zijn voor iedereen anders. En hoewel er maar één EMotia is, roept ons cultuurhuis vele emoties op – zoals verbondenheid, trots en ontspanning – die wel voor iedereen noodzakelijk zijn.”

Het nieuwe seizoen brengt alvast enkele grote talenten naar Erpe-Mere zoals Koen De Graeve, Wouter Deprez, Jennifer Heylen, Jan De Smet, Clara Cleymans, Mauro Pawlowski, Tine Embrechts en William Boeva. Er wordt gezorgd voor een toegankelijk programma dat een brede doelgroep aanspreekt. Waar de vorige editie van de seizoensgids een uitnodigende lege zaal op de cover had, prijkt op de nieuwe seizoensgids de gezellige drukte van een genietend publiek. Helemaal in lijn met ‘iedereen EMotia!’ dus.

De seizoensgids wordt aangevraagd op www.EMotia.be, via de QR-code (zie verder), op 053 60 35 60 of opgehaald in EMotia (Oudenaardsesteenweg 456, Erpe-Mere).  Op de website www.EMotia.be staat steeds het meest recente aanbod. Naast de voorstellingen bruist EMotia van een ander soort activiteiten. Bedrijven ontdekken EMotia als de ideale locatie voor hun evenementen. Terwijl de theaterzaal de technische omkadering en ruimte biedt voor presentaties, wordt er voor het cateringgebeuren doorgeschoven naar de Foyer met zijn schitterend uitzicht. De goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden zijn zeker bijkomende troeven.

Op woensdag 22 juni om 10.00 uur start de ticketverkoop voor seizoen 2022-2023. Er zijn abonnementsformules voor EMuse, de niet-zo-klassieke concertreeks, en cinEMotia, dat maandelijks een bijzondere film brengt. Tickets zijn te koop via www.EMotia.be. Wie wat hulp kan gebruiken bij de online ticketverkoop belt naar 053 60 35 60.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *