Erembodegem is een Lotto-miljonair rijker geworden…

Een Lotto-miljonair die 2,5 miljoen euro wint in Erembodegem. Je komt het niet alle dagen tegen. De uitbater van het AD Delhaize-warenhuis op de Hogeweg is maar al tevreden met de gratis promotie die dit met zich meebrengt. Het kwam als een Kerstgeschenk uit de hemel voor zowel het Lotto-depot als de winnaar die liever anoniem wenst te blijven. Om precies te zijn, het gaat om een bedrag van 2.500.255 euro, goed voor zo’n slordige 100.860.036,67 Belgische Frank. Een jong gepensioneerde man uit Oost-Vlaanderen die al sinds het prille begin met Lotto speelt, heeft onlangs z’n trouw beloond gezien: bij de Lotto-trekking van 26 december leverde zijn cijfers de winnende combinatie op. De gelukkige winnaar wordt hiermee de 101ste Lotto-miljonair van Oost-Vlaanderen met een bedrag van niet minder dan 2.500.255,18 euro!

Een mistroostig jaar 2020 toch in stijl afsluiten? Dat deed deze Oost-Vlaamse man toen hij voor de trekking van 26 december 2020 zes juiste nummers binnenbracht in de AD Delhaize van Erembodegem. “Ik speel al zolang mee als ik mij kan herinneren, van in het begin”, verklaart onze gelukkige winnaar. “Dit is een prachtig einde van een snertjaar. Met dit bedrag van 2.500.255,18 euro kan ik hopelijk snel ten volle genieten van mijn pensioen.” “Wat ik met deze prachtige som allemaal ga doen, weet ik nog niet. Alleszins zal er een deel naar de rennovatie of de aankoop van een woning gaan”, verduidelijkt deze dolblijke Oost-Vlaming. “Ook het gezin zal zeker mee profiteren, want het is dankzij hen dat ik gewonnen heb. Hun verjaardagen vormden namelijk de winnende combinatie. En dat met Kerstmis! Beter kan toch niet?

Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, wordt symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de familie Van Vaerenbergh, verantwoordelijken van de AD Delhaize te Erembodegem. Dit is de grootste winnaar sinds de samenwerking tussen de AD Delhaize van Erembodegem en de Nationale Loterij. Lotto bestaat meer dan 40 jaar en in 2019 maakte Lotto 61 jackpot-winnaars, waarvan 37 miljonairs. Voor 2020 zijn er  over het hele land al 47 winnaars die de Lotto-Jackpot gewonnen hebben, waarvan 39 geluksvogels Lotto-miljonair werden.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *