Er komt vanaf 2 juli een wekelijkse markt in Welle…

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar het lokaal bestuur van Denderleeuw heeft nu toch overwogen om gezien de grote belangstelling, een wekelijkse marktdag in te lassen in de deelgemeente Welle. Op donderdag 2 juli verandert het Dorpsplein van Welle en de aangrenzende straten voor de eerste keer in een gezellige markt met een heel gevarieerd aanbod. Van kip aan ’t spit, lekkere honing en verse charcuterie en vis, heerlijke noten en tapas, kleding voor dames, heren en kinderen, tot accessoires zoals lederwaren, paraplus, uurwerken en zelfs wenskaarten, je vindt het er allemaal en nog zo veel meer. Kom het zelf ontdekken op de eerste wekelijkse markt in Welle op donderdag 2 juli tussen 08.00 en 13.30 uur. Kan je er dan niet zijn? Geen nood, elke donderdag van de maand kan je op het Dorpsplein van Welle de markt bezoeken.

Omwille van corona worden er enkele maatregelen getrokken om het marktbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Lees de maatregelen even door en volg ze op tijdens je bezoek. Net zoals bij de supermarkt, kom je best alleen naar de markt en blijf er niet langer dan nodig. Enkel het vergezellen van minderjarigen of een persoon die nood heeft aan begeleiding is toegestaan. “We raden je aan om een mondmasker te dragen. Marktkramers en hun personeel dragen verplicht een mondmasker. Hou steeds voldoende afstand van de andere marktbezoekers. Het aantal bezoekers tot de markt is beperkt. Het is dus mogelijk dat je eventjes moet wachten alvorens je op de markt wordt toegelaten,” vertelt schepen van Lokale Economie Yves De Smet (LvB).

Aan de ingang van de markt worden de richtlijnen nogmaals meegegeven. Volg deze op en volg ook de looprichting die op de grond aangegeven staat. Het is niet toegestaan om ter plaatse iets te eten of te drinken. Aan de in- en uitgang van de markt voorziet de gemeente ontsmettende handgel.

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *