Eerste namiddag in Lokaalmarkt meteen schot in de roos…

LokaalMarkt Aalst afdeling schaap Persregio DenderVorige week vrijdag waren burgemeester en schepenen van Aalst op visite bij Lokaalmarkt, vandaag waren het de inwoners zelf die de overdekte voedingsmarkt ontdekten. In de vroegere gebouwen van de Aalsterse rijkswacht-kazerne aan de Denderstraat, heeft Bert Destoop van Lokaal, net als in Deerlijk en Roeselare, deze derde Lokaalmarkt op rij geopend. De boerenmarkt met bar en kinderatelier vindt elke vrijdagmiddag plaats van 15.00 tot 20.00 uur. LokaalMarkt afdeling Bio in Aalst Persregio Dender

Op Lokaalmarkt Aalst bieden boeren en producenten uit de streek een ruim aanbod aan seizoensgebonden voedingsproducten. Naast vlees en groenten vind je op Lokaalmarkt ook brood, fruit en zuivel. De shop biedt daarnaast een assortiment aan droge voeding en dranken. Met het handige betaalsysteem betaal je al je inkopen in 1 keer. Cash of met bankcontact. Omdat de nieuwe markt indoor is, zit je zelfs bij slecht weer droog en warm. En bij mooi weer kan je van lokale dranken genieten op het terras.


LokaalMarkt Aalst buitenkant Persregio DenderDe boerenmarkt is op die manier ook een ontmoetingsplaats waar alle leeftijden samenkomen. De groenten die je op Lokaalmarkt koopt, zijn in de meeste gevallen ’s ochtends geoogst of vervaardigt, waardoor ze bovendien vol vitamines zitten, en of kraakvers zijn.

 

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *