Eerste fietstocht Groep Thoen mikt op droog weer…

Aanstaande zondag 19 juni organiseert vzw Maspoe i.s.m. met Groep Thoen de eerste fietstocht voor wielertoeristen met start en aankomst aan de Skoda garage op de Leopoldlaan te Ninove. De wielerfans kunnen kiezen voor een rit van 55 of 85 kilometer langs pittoreske wegen in onze Denderstreek. Een ding waar je niet moet voor vrezen is dat de Muur van Geraardsbergen niet in aanmerking komt. Dit zou wat teveel inspanning vragen van de meeste fietsliefhebbers. De organisatie mikt alvast op zo’n duizend fietsers.

Naast de twee afstanden voor wielertoeristen staat er ook nog een familietocht van 25 kilometer op de planning. Er zal een uitgebreide bevoorrading voorzien worden, en er is na de fietstocht voor voldoende ontspanning gezorgd met een gezellige après bike. Alle deelnemers krijgen ook een exclusief Thoen classic petje aangeboden. Het is de eerste keer dat dergelijke fietstocht in de regio Ninove georganiseerd wordt, zegt Kim Barbé van Maspoe. De Groep Thoen Skoda Classic Ninove maakt deel uit van het gekende Corsa Campagnolo circuit.

De Groep Thoen Classic gaat door op zondag 19 juni. inschrijven kan vooraf online via de website van Maspoe of de dag zelf tussen 08.00 en 10.00 uur. Het inschrijvingsgeld bedraagt 7 euro. Leden van de wielerbond betalen 5 euro. Start en aankomst is voorzien aan de Skoda garage van Groep Thoen in de Leopoldlaan 126 tot 130 in Ninove. Parking is voorzien aan de Parklaan, Centrumlaan (Colruyt parking), Onderwijslaan (Parking Hartencollege), Mallaardstraat (Mallaardparking) en het Twijndersplein.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *