Eendracht Aalst start met de voorverkoop van abonnementen…

SC Eendracht Aalst en de overkoepelende supportersfederatie Eendracht Maakt Macht lanceren vandaag de nieuwe abonnementscampagne voor het seizoen 2020-2021. Wie zijn abonnement betaalt vóór 15 juni 2020 mag rekenen op een korting. Het coronavirus legde in maart ook de voetbalwereld plat. In ons land wordt het volgende seizoen reeds voorbereid. Een versterkt en efficiënter team tussen de lijnen brengen is onze betrachting.

De clubs moeten het maandenlang zonder inkomsten stellen. In Aalst willen de supporters Den Iendracht door de crisis loodsen. Eendracht Maakt Macht: “Er is al heel wat gebeurd in onze 101-jarige geschiedenis. Maar toch komen we telkens terug, want dit is de club waar we zo trots op zijn. We doen een oproep naar alle supporters om nu al je abonnement (mét korting) voor het nieuwe seizoen te bestellen. Wij halen wit en zwert door deze harde tijden want weir zen Iendracht Oilsjt!” Uw abonnement bestellen kan het makkelijkst online. Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer: BE21 3631 5949 3403 met vermelding van vak en eventueel plaatsnummer.

Supporters die in de onmogelijkheid zijn om hun abonnement online te bestellen, kunnen nu woensdag 20 mei al langskomen op de afhaalstand van de mondmaskers (van 18.30 tot 20.00 uur aan het Pierre Cornelisstadion). Er wordt wel gevraagd om eigen schrijfgerei mee te brengen en de richtlijnen te volgen. Wie het niet lukt woensdag, kan een andere afspraak maken via secretariaat@eendracht-aalst.be of 0474 432 100.

(Bron + foto: Eendracht Aalst)

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *