Eclips TV zet in op fitheid van zijn kijkers tijdens coronacrisis…

Eclips TV wil iedereen in deze moeilijke tijden een steuntje bieden. Na consultatie van de kijkers worden een aantal aanpassingen doorgevoerd. ’s Morgens zal de rolkrant naast inhoudelijke informatie ook berichten, boodschappen, foto’s bevatten. Op de achtergrond loopt in de weekdagen live de corona studio. Vanaf maandag worden na de rolkrant dagelijks filmpjes uitgezonden van zorginstellingen naar het thuisfront en omgekeerd. Een goede ochtend om 9u, een goede middag om 17.25 uur en een goede nacht om 22.15 uur. Iedereen die iemand wil verrassen met een boodschap, kan een filmpje insturen op info@eclipstv.be. En omdat blijven bewegen deze periode belangrijk is, kan iedereen, jong of oud, om 9.15 uur mee bewegen. Na verloop van tijd zullen we drie keer bewegen per dag. Daarna is er wat ontspanning met de Familie Goetgebuer.

Elke dag om 10.00 uur kan iedereen de belevenissen volgen van  De Collega’s. Misschien wat nostalgie voor wie nu niet naar kantoor kan. En Michel Follet blijft trouw op post met Aan het juiste adres om 11.00 uur en om 22.25 uur. Ook andere VRT-reeksen blijven op het programma staan. Daarnaast zijn er dagelijks twee Belgische films (namiddag en om 23.00 uur). Laat je verrassen door enkele Belgische films die nog nooit eerder vertoond zijn op de buis.

De muziekprogramma’s Yesterday en Herkenwijsjes lopen verder zoals nu, maar worden in de namiddag aangevuld met andere muziekprogramma’s. Bijna dagelijks krijgen we een sportoverzicht van het afgelopen seizoen. De liefhebbers van de series Mooi en Meedogenloos en Dingen Des Levens zullen nu ook hun serie verder in het weekend kunnen volgen op de gekende uren 17.05 en 17.35 uur. Een herhaling van de dag ervoor voor DDL rond 12.45 uur en M&M rond 15.30 uur. Ook de Evenaar-programma’s overdag en ’s avonds (18.15 – 22.15 uur) blijven doorlopen, met hierbij een aantal nieuwe programma’s. De nachtuitzendingen blijven doorlopen.

Kijkers die suggesties hebben om de programmatie nog meer op maat te maken of die originele ideeën hebben om deze moeilijke periode voor iedereen wat aangenamer te maken, kunnen dit altijd laten weten op info@eclipstv.be.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *