Eclips TV verandert van kanaalnummers…

Eclips TV viert zijn tweede verjaardag. Het reismerk Evenaar is elke dag op de zender te zien in primetime. Eclips TV is vanaf 15 juli voortaan te zien bij Telenet op kanaalnummer 51 (en bij broadcast center op kanaal 86), bij Proximus op kanaal 90 voor Vlaanderen en op kanaal 340 voor Brussel en Wallonië, bij TV Vlaanderen op kanaal 13 en bij Orange vanaf 16 juli op kanaal 39. De playout van Eclips TV zit vanaf 15 juli uitsluitend bij Videohouse te Vilvoorde. Eclips TV is op 15 juli 2017 gestart met als doel een 50+ zender gericht op Vlaanderen, Brussel en zet in op kwalitatieve en herkenbare programma’s.  Om de tweede verjaardag van Eclips TV te vieren wordt de VRT serie van de Collega’s vanaf 15 juli dagelijks in de voormiddag uitgezonden.

Het reismerk Evenaar heeft elke dag een vast primetime tv-slot op Eclips TV tussen 18.45 en 22.45 uur. In het weekend start het blok iets vroeger. De trouwe schare fans van Evenaar zal dus verder kunnen genieten van programma’s als De Alpen, En Route en De Daken van…De concrete uitzenduren zijn te vinden op www.evenaar.tv

Eclips TV: “De kanaalswitch zal voor onze kijkers nog wat zoeken worden  maar we zijn evenwel erg blij dat we nu 24u en 7 dagen op 7 onze kijkers kunnen bereiken. Het programma-aanbod van Evenaar is een verrijking ook voor de Eclips TV kijker.”

Evenaar – De Buren NV: “Evenaar is een sterk reismerk en zal binnen het programma-aanbod van Eclips TV lineair haar vaste fans én nieuwe kijkers bereiken op de gekende kanalen. Evenaar zal zich als reismerk nog meer toeleggen op de uitbouw van haar online aanwezigheid.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *