Eclips TV neemt het kanaal van de zender Evenaar over…

Eclips TV is op 30 april 2019 tot volledige overeenstemming gekomen met de Evenaar partners om vanaf 1 juni 2019 de uitzendingen onder de naam Eclips TV te gaan verderzetten. Evenaar blijft als reismerk wel bestaan en krijgt een vast primetime tv-slot op EclipsTV. Eclips TV is op 15 juli 2017 gestart met als doel een 50+ zender gericht op Vlaanderen. Omdat de zender bij Proximus TV 24/24 beschikbaar is en bij Telenet slechts voor 12 uur per dag in channel sharing met Stories TV op kanaal 40 werd een oplossing gezocht. Al snel bleek Evenaar een interessante partij met haar trouwe schare kijkers. Na de overname van het kanaal van Evenaar zal Eclips TV ook de gekende Evenaar-programma’s in grote mate kunnen uitzenden. Daarmee krijgen de Evenaar en Eclips TV-kijkers een rijker en breder aanbod.

Vanaf 1 juni 2019 zal Eclips TV ook op Telenet 24/24 7 op 7 te zien zijn op kanaal 51. Tot 14 juli kan er ook nog op kanaal 40, Eclips TV 12 uur worden bekeken. Eclips TV komt op Proximus TV dichter bij U, kanaal 90 en kanaal 73 tussen 4 en 25 juni. Ook zal Eclips TV vanaf juli ook beschikbaar zijn in het basisaanbod van Orange.

Eclips TV:
“Wij zijn blij met dit resultaat. We kregen erg veel vragen van Telenet-kijkers, Orange- abonnees en kijkers via TV Vlaanderen voor meer Eclips TV. Door deze overname zal Eclips TV nu bij alle distributeurs in Vlaanderen 24 uur beschikbaar zijn. Eclips TV is een jonge zender voor een oudere doelgroep. Het programma-aanbod van Evenaar is een verrijking ook voor de Eclips TV kijker.”

Evenaar – De Buren NV:
“Evenaar is een sterk reismerk en zal binnen het programma-aanbod van Eclips TV lineair haar vaste fans én nieuwe kijkers bereiken op de gekende kanalen. Door de kanaalovername van Eclips TV, kan Evenaar zich nog meer toeleggen op de uitbouw van haar online aanwezigheid.”

Eclips TV is dus 24u/24u vanaf 1 juni te zien op: Telenet, kanaal 51 Proximus TV, kanaal 109 en 217 en tussen 4 en 25 juni evolueren naar kanaal 90 en 73. TV Vlaanderen, kanaal 13. In juli zal Eclips TV ook op Orange TV kunnen worden bekeken.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Eclips TV neemt het kanaal van de zender Evenaar over…

  1. Iréne schreef:

    Heel jammer dat we niet meer naar evenaar kunnen zien,en nu naar zever moeten zien,wel betalen maar ons menig vragen ze niet!!!

  2. Ria Vandyck schreef:

    Een regelrechte schande dat evenaar van het scherm weg is Wat krijg je in de plaats van de brol waar wij maandelijks MOETEN voor betalen VAN DE GOEDKOPE TV.Van het laagste niveau zoals mooi en meedogenloos ao.Nu hadden wij eens een mooie zender !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *