Easy Delivery brengt lokale handelaars tot bij u thuis…

Het Aalsterse marketingbureau Green Bananas bundelt zijn krachten met lokale handelaars op het nieuwe platform Easy Delivery. De website biedt inwoners van de ruime regio rond Aalst een duidelijk overzicht van lokale handelaars die, tijdens de huidige coronacrisis – maar ook daarna, hun producten bij de mensen thuis willen leveren of voor afhaling aanbieden. Easy Delivery is vanaf 20 maart gratis toegankelijk voor zowel handelaars als klanten.

Sinds de nieuwe maatregelen adviseert de federale overheid om verplaatsingen buitenshuis te beperken tot het levensnoodzakelijke. Iedereen moet binnenblijven om verdere verspreiding van het virus te controleren. Voor veel handelaars is dat een lastige zaak – en dus rest hen nog de mogelijkheid hun diensten online aan te bieden. Met een nieuw platform, Easy Delivery, wil het Aalsterse marketingbureau Green Bananas plaatselijke handelaars de kans geven om hun producten blijven te verkopen.

“Easy Delivery is er voor elke handelaar die thuis kan leveren of afhaling aanbiedt: restaurants, traiteurs, slagers, voedingswinkels en zelfs kledingzaken en bloemisten. Via een kaart en een zoekfunctie krijgen websitebezoekers een duidelijk overzicht van welke handelaars wat aanbieden,” vertellen ze bij Green Bananas. “Wie zoekt naar een ‘menu’, krijgt bijvoorbeeld een lijst met relevante traiteurs of restaurants. In een paar klikken kan de klant contact opnemen met de handelaar in kwestie en vervolgens zijn bestelling plaatsen en deze laten leveren of laten klaarleggen voor afhaling.

Vanaf 20 maart kunnen alle thuisleverende handelaars uit de regio’s rond Aalst, Dendermonde, Ninove, Erpe-Mere en Lede hun plaatsje op de website reserveren. Het platform is te bekijken op easydelivery.be en helemaal gratis voor zowel handelaars als klanten. Geïnteresseerden kunnen terecht bij Green Bananas via het contactformulier op easydelivery.be.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *